En semester till?

Nu drar jag till Landet igen. Jag vet inte riktigt men jag tror vi har fått i båter i vattnet. Så nu blir det båt, båt, båt!! :D
Så här glad är jag nu!
 

SEmESTER

JAAAAAAAAA!
Nu är jag hemma i det stora huset, jag fick träffa min saknade syster Caroline som har var på språkresa i 3 veckor och jag har inte träffat henne på 3½ veckor! Och idag har jag varit nog mest flummegast på dagar. Jag var knapps så här flummig när jag var i danmark förra året (Det var ett par dagar Carro ;D)
Menjag ska ge er det ni troligen vill ha. Bilder:
Saaaaand
Bra kläder till stranden...
Duuuuu Sanna du är väl inte avensjuk?? ;D
 

Inte pratat.

Hellu alla Linneas söta läsare, nu är det Sanna igen! 
Jag har inte hört något mer från Linnea sen i lördags. Men jag antar att hon har det bra nere i Skåne! 
Här kommer en bild från skånde, de lagt upp på fb. 
Linnea i lila tröja :3
 
Men hur har ni det då? Har ni gjort något kul? Berätta för mig! 
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska underhålla er med.. 
 
Ni kan få veta något kul Linnea är precis som jag, skit skraj för alla kryp/insekter! haha. Det är ju så läskiga. 
Värt är nog iaf spindlar!!! 
 Kram!! 
 
 

Skåne

Hellu allt folk! Nu är det så att det är Sanna som gäst bloggar lite här på Linneas blogg. Linnea är bortrest och är i skåne och har inte så mycket till gång till internet. Så då bad hon mig att skriva lite om vad hon hade gjort och så. 
Jag vet inte riktigt hur många inlägg jag kommer skriva åt Linnea, men det återstår och se. 
Enligt Linnea iaf så är flygplan det värsta som finns, hon har alltså flugit ner till skåne! :) 
På planet sjung hon En elefant balenserade och hon kom till 210 elefanter på ca 1 timme, wow! haha! 
Det högsta jag kommit till är väll 20 eller nåt :3
1 elefant balanserade på en liten liten spindeltrååd, det tyckte han var så intressant så han gick och hämtade en annan elefant!
2 elefant balanserade på en liten liten spindeltrååd, det tyckte de var så intressant så han gick och hämtade en annan elefant!
3 elefant balanserade på en liten liten spindeltrååd, det tyckte de var så intressant så han gick och hämtade en annan elefant!
Osv osv! 
Bild av Linnea...! :D
 
Kram Sanna ♥
 

Leka

Hejsan hejsan igår blev det inga inlägg för att mitt syskonbarn kom och jag lekte hela dagen igår :) var vid Sala lekpark och målat

Gäst bloggning på G!

Nu är det inte mindre än Sanna som gäst bloggar lite på Linneas blogg! :D
Jag har inte direkt tänkt ut vad jag ska skriva men jag hittar väll på något skojigt.
...
Just nu sitter jag iaf i Linneas i  tv rum tsm med Linnea!!!!! KUL!
Vi får se om Sofia dyker upp...
Me Nea och jag ska hitta på något kul snart,eller??!??!?!?!? Hahaa.
Känner att det här blev lite wierd. Men så är det.
Ni kan alltid kika in min blogg! http://fotouggla.blogg.se
Ni hittar även min blogg nere vid länkarna i vänstra menyn! Vid de små söta aporna, hehehe :3
Nu får det vara bra för mig, hörs snart igen, hoppas jag!
SÅ här kan det se ut... :D
 
Fast jag var ganska ful på båda bilderna, haha................
Men Linnea ville ha dom, så okej.

Yes kids it's true!

DEN NY DESIGNEN ÄR UPPE!
Dock var det inte den som jag gjorde. Sanna och Sofia hade visst tråkigt och gjorde en hel design till mig i tidig födesedagspresent. Justeja! Jag fyller år om 24 dagar!
Men tillbaka till ämnet! Jag har EN NY DESIGN!
 
OCH DEN ÄR AWESOME!!
 

Hej!

Jag är med Sanna och Sofia!

OjOj

Hade ingen aning faktist att vi skulle till landet i fredags. Så jag hade inte förberätt några inlägg eller något. Det som hände var att vi åkte från mamma till pappa och sen sa pappa "spring upp och packa för vi åker till landet" och jag bara ojoj och sen åkte vi.
 
Min dag idag har vart inte så speciell. Vakna, fruckost, till kusinerna cod i typ 4 timmar, fick och åka hem. Så nu sitter jag här nu då och hungrar efter mat. Just nu pratar jagmed Sanna i telefon ;D

Haha

Har ni tänkt på att bloggheader förkortas till bh xD
Jag måste berätta att jag har fixat klart de sista detaljerna på nya bloggdesignen så den kan nog komma upp när som helst. Jag ska ge er en hint
Rosa mycket rosa...

Ibland är jag bara omöjlig

Jahap var vaken inatt igen. När jag hade gått upp och ätit frukost igår så råkade jag somna och sov i typ 5 timmar. Och då drömde jag om att bowla med saladshuven. Så jag är utvilad. Ikväll åker jag troligtvis hem till pappa och jag har lättare att hålla dygnrythmen för det är lite mera starkare regler där. Nu får jag bara inte somna innan 9 ikväll. För om jag somnar tidigare så kommer jag vakna mellan 12 och 1 så är jagvaken hela natten igen. Inte smart... Nu ska jag packa lite, hålla mig vaken och senare ska jag troligtvis äta frukost. Så fort jag har ätit upp chipsen.

Första semestern av sommarlovet

Jaha, nu var den här. På lördag åker familjen till skåne men jag och Tomas stannar hemma. Tomas sommar jobbar ju så det var en enkel förklaring och han slutar på fredag nästa väcka. Jag ville inte vara borta så länge så jag stannar också hemma i heby. Men vi kommer åka flygplan ner till vackra skåne sen på fredag så vi kommer vara där i typ 5-6 dagar. Om vi har tyr hinner vi väl träffa Carro på arlanda eller hemma. Men om Carro kommer hem på torsdagnatten och jag och Tomas ska åka på fredagmårgon så tror jag att pappa vägrar att åka två gånger samma dag.
Från förra året :3
(Vi gör tummen upp)

2h kvaar aav daaaaagen!!!

Tjaba tjena hallå!
Sitter här och håller ögonen öppna och längtar efter att blunda. JAG HÖR GLASSBILEN :DD
Min hund Frodo har typ något imot den. Varje gång han hör den där melodin börjar han skälla (det är en tax) även på reklamen.

Drömutseende2 - Streatsyle

Harry Potter tankar

Okej jag måste bara dela med mig av några funderingar nu när jag har kollat på 8 Harry Potter filmer. Ni som inte har sett filmerna (borde verkligen se dom, missar något annars) behöver inte läsa det här inlägget ;)
 
Kluring 1: Harry är ju känd för han överlevde den oförlåtliga "spellen" (allstå Avada Kedavra). Han var pojkensom överlevde. Men(!) Sen i sista filmen när han överlever igen i skogen. Sen när allt blir typ vitt och han träffar Dombeldore. Men iallafall då fick inte Harry något ärr. Det är konstigt....
 
Kluring 2: Var det Fred eller George som dog?
 
Kluring 3: Egentligen hur kom Black ut från Azkaban?
 
Det är 3 saker jag inte kan sluta tänka på när jag kollar på filmerna.
 

Up all night

Natten är avklarad vaken! Nu ska jag bara orka vara vaken i typ 14 timmar till. Har kollat igenom alla Harry Potter filmer. Började förra natten. Nu har jag också börjat tänka på engelska med dialekt och allt. Kul. Men jag gillar brittiska. Det är vackert. Jag är värkligen skit trött! Nu kommer jag på piss bara för att jag inte har sovit. Snart vaknar väl resten av familjen :P
SÅ HÄR TRÖTT ÄR JAG:
Inte direkt världens finaste bild men sådär har jag legat i typ 6 timmar i sträck.

Uhuhuhhuuu

Jag måste faktiskt erkänna. Just nu har jag världens sämsta dygnsrythm. Jag somnar typ klockan 6 på morgonen och vaknar klockan 3 på dagen. Det är darför jaginte har bloggat så mycket. Jag har varit sjuk och trött nu i flera dagar. Jag har inte direkt haft insperationen av att blogga nu för tiden.. Vad vill ni att jag bloggar om? Kom på någon rolig sak jag kan gör så kan jag fixa ihop saker ;D
XOXO

Midsommar bilder

Lite jobb på taken innnan vi firar
Jag byggde en egen midsommarstång helt själv (stolt).

OMG!

Om precis, precisen månad nu så fyller jag år! Exakt! Klockan 00:42 kom lilla jag ut i stora världen. Jag tror jag skrek nu för 14 år sedan ;) Då fyller min dator 1 år också!
Bild på mig från när jag blev 13:
(Emooo!)
Gissa  hur blondjag var på den tiden!

I nöd och lust

Tjaba! Känner mig sjukt tråkig nu när jag bara har bloggat typ en gång om dagen. Men ska jag erkänna. Jag är ledsen för att min mobil är typ trasig. Mitt tangentbord vill inte komma upp på skärmen. vad jag en gör. Och ja jag är väldigt mycket fjortis nu men... Jag har inte smsat på typ 3 dagar :'c
Men nu har jag min lakris stång med rabarbersmaksom smakar apelsin och desperate housewives. Så jag är glad för tillfället.
Fjortis!
Är man rasse om man mobbar fjortisar. Det är ju en sorts människor... Är det olagligt?

Hemma

Tjena!
Idag åkte vi hem vid 2 och hade en liten mer tystare bilresa en när vi åkte til landet. Men all tystnad försvann när vi åkte till maxi. GOOODIISS!! Nu ska hela familjen mysa äta godis och kolla på film. Bilder kommer väl senare!

Om ni vill tänka på mitt sätt

Slarvade ihop en halvtaskig bild på gimp:

Hej

Snabbt inlägg utan bild.
Jag har kommit till "landet" och hänger hos kusinerna. Hittills så har vi valt vart vi ska sova, ätit mat och gått...
Ha en fortsatt trevlig kväll små sötisar
XOXO

Landet

Hejsan hoppsan!
Igår kunde jag värkligen inte sova så jag kolla på typ 6 DHW avsnitt. Men skit i det nu! Jag är på väg till min familjs "sommar stuga" (som vi kallar Landet) med Sanna och Sofia. Jag har inte så mycket med tid att fixa  ihop någon bild så jag bara lånar Sofias bilder från förra året.

Ögonen

Kasler

Idag har jag bara kollat på desperate housewives och hängt med Sanna och Sofia och snackat om allt mellan himmel och jord. Från gröt till gymnasium. Ja typ allt. Jag har kollat klart på hela säsong 3 och 4 nu på "dhw" (orkar inte skriva hela alltet). Nu är jag här och gosar med min krokodil. Han har inge namn för jag fick han för två år sen och då slutade jag ge namn till alla gosedjur.